O nama

Tvrtka BRAVAR-MONT d.o.o. osnovana je 2011. godine sa sjedištem na adresi Kralja Tomislava 60, Strizivojna. Proizvodni pogon i uredi tvrtke nalaze se u Vrpolju u ulici Ivana Meštrovića 37. Površina proizvodnog pogona je 38 000 m2 od toga 4 000 m2 zatvorenog prostora, a sam pogon se sastoji od glavne hale za proizvodnju čeličnih konstrukcija, limarske radionice i skladišta za materijal.

Djelatnost tvrtke BRAVAR-MONT d.o.o. je proizvodnja i montaža čeličnih konstrukcija te montaža krovnih i fasadnih sendvič panela. Montiramo i sve vrste trapeznih limova kao i građevinsku limariju na industrijskim objektima i halama.

Tvrtka zapošljava 77 radnika, te je certificirana za zavarivanje čeličnih konstrukcija sukladno normi ISO 3834-3 i za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija sukladno normi EN 1090-2 EXC2, te je tako stekla uporabu CE oznake na svojim proizvodima. Tvrtka BRAVAR-MONT d.o.o. izvodi najsloženije proizvodne i montažerske radove, od energetskih postrojenja, proizvodnih hala, poljoprivrednih objekata, auto salona, hladnjača i prodajnih centara.