O nama

Tvrtka BRAVAR-MONT d.o.o. osnovana je 2011. godine sa sjedištem na adresi Kralja Tomislava 60, Strizivojna. Proizvodni pogon i uredi tvrtke nalaze se u Vrpolju u ulici Ivana Meštrovića 37. Površina proizvodnog pogona je 38 000 m2 od toga 4 000 m2 zatvorenog prostora, a sam pogon se sastoji od glavne hale za proizvodnju čeličnih konstrukcija, limarske radionice i skladišta za materijal.

Djelatnost tvrtke BRAVAR-MONT d.o.o. je proizvodnja i montaža čeličnih konstrukcija, montaža krovnih i fasadnih sendvič panela. Montiramo i sve vrste trapeznih limova kao i građevinsku limariju na industrijskim objektima i halama.

Tvrtka zapošljava 77 radnika, tvrtaka je certificirana za izradu i montažu čeličnih konstrukcija prema normi EN 1090-2 EXC3, te za zavarivanje čeličnih konstrukcija prema normi ISO 3834-2, te je tako stekla uporabu CE oznake na svojim proizvodima. Tvrtka BRAVAR-MONT d.o.o. izvodi najsloženije proizvodne i montažerske radove, od energetskih postrojenja, proizvodnih hala, poljoprivrednih objekata, sportskih dvorana, auto salona, hladnjača,  prodajnih centara i ostalih objekata prema potrebama kupaca.